Menu Sluiten

Wandschermen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Signalisatie – Signalisatie Antwerpen – Indoor Signalisatie – Ontwerp Signalisatie – Indoor Signalisatie Voor Elk Budget – 

Wenst u meer info over wandschermen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Wandschermen

Reclame | Signalisatie | Promotie Materiaal | Design | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wandschermen

domoticasystemen home nieuwbouw amp renovatie domotica verlichting airco ventilatie zonnepanelen centraal stofzuigsysteem contact sitemap domotica exclusieve en designverlichting domotica kunnen we in woord uitleggen dit woord is automatisatie. Dit houd in dat er met sensoren en een besturingssysteem heel wat bedieningshandelingen wegvallen waardoor u het leven in uw woning aangenamer en goedkoper kunnen maken. En word dan ook het meeste toegepast in de keuken en de badkamer evenals voor verlichting comfort beveiliging en efficieumlnt energiegebruik. De bediening hiervan gebeurd veelal met een touchscreen. Enkele voorbeelden hiervan zijn domotica in de keuken. voorprogrammeren van de oven. voorprogrammeren van het koffieapparaat. Domotica in de badkamer. thermostatische mengkraan voor bad of douche die dus water van instelbare vaste temperatuur afgeeft. sauna die op temperatuur staat wanneer men thuiskomt na een vermoeiende werkdag wandschermen bestellen badkamer opgewarmd omdat de verwarming aangesprongen is als u .

elektrisch installatiebedrijf ati bvba uw partner voor automatisatie en beveiliging home automatisatie garagepoorten hekkens voetgangersdeur slagbomen parkeersysteem beveiliging inbraakdetectie videobewaking parlofonie videofonie domotica contact contacteer ons tijdens de kantooruren op of via ons contactformulier domotica domotica ook wel huisautomatisering is het domein van huiselijke elektronica. De officile definitie van domotica is de integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning. Domotica houdt in dat sensoren instaan voor de bediening van apparaten verlichting enz.door tussenkomst van een computer. Domotica zijn de mogelijkheden van de industrile bedrijfsautomatisering toegepast op een woning. Toepassingen het kunnen relatief eenvoudige opstellingen zijn .

Kundigheid over Wandschermen

in het oog in het hart… Facebook instagram fr nl home onze diensten onze producten vitrines vitrine tafels toonbanken berichtborden voetstuk stolpvitrine verhuur onze gamma expo musea onze knowhow uitrusting amp accessoires ezels signalisatie display roosters amp ophangsysteem documentatiedrager afbakenpaaltjes onze realisaties news contact home expo amp musea expo amp musea we know how to show prachtige kunstschatten mogen en moeten op passende wijze getoond worden. Concepto weet hoe het moet en kan uw culturele pedagogische en artistieke projecten naar een andere hogere dimensie leiden. Wij adviseren u bij uw nog vage plannen of zetten uw weldoordachte ideen en fantastische dromen om in een verbluffende werkelijkheid heb je interesse in wandschermen Vanaf een stichting die nog in de kinderschoenen staat tot een museum dat volledig opnieuw geconcipieerd moet worden onze ongevenaarde kennis van zaken helpt u he.