Menu Sluiten

Digital Signage In Verschillende Formaten

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Signalisatie – Signalisatie Antwerpen – Indoor Signalisatie – Indoor Signalisatie Voor Elk Budget – Bestellen Outdoor Signalisatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over digital signage in verschillende formaten kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Digital Signage In Verschillende Formaten

Promotie Materiaal | Decoratie | Reclame | Design | Signalisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Digital signage in verschillende formaten

home producten digitaal menubord digitaal shelf display digitaal staafdisplay digitaal stoepbord etalagedisplay high bright poster high bright display kiosk indoor kiosk outdoor touchscreen tafel ultra wide display video wall whiteboard k displays software widgets sportuitslagen webshop alert media feed quotes mededelingen countdown social wall nieuwsfeed weersvoorspelling blog contact online afspraak high bright display ultra high brightness professionele displays uw beeld in direct zonlicht uw boodschap goed leesbaar in het directe zonlicht deze high brightness schermen staan garant voor een goede zichtbaarheid en leesbaarheid in het daglicht en zonnige buitenomgevingen met een helderheid tot . Cd m ultraversie. Daarmee zijn deze displays uitermate geschikt voor etalages en vallen ze direct op in het straatbeeld. Gecombineerd met flitsende beeldanimaties gestuurd via de gen.

grafica blog home over ons strategie offline online digital signage realisaties contact swvaricon swvaricon swvaricon maak interactie met jouw klanten door het gebruiken van onzedigitale schermen. Als reseller voor belgi bieden wij een betaalbare oplossing met touchscreen aan digital signage in verschillende formaten binnen ieders budget Deze grote tablet biedt tal van creatieve mogelijkheden en staat mooi in een showroom winkel of kantooromgeving Enige opheldering over digital signage in verschillende formaten Ontdek nu ook de digitale dispenser en onze interactieve mailingkaarten. D ideale marketingtool om klanten persoonlijk aan te spreken in een vollediggepersonaliseerd ontwerp. wil je meer info rond onze producten maak een afspraak in onze showroom. Digitale display touchscreen eenvoudig te verplaatsen beschikbaar in wit en zwart. Digitale display dispenser elegante marketingdisplay met desinfectspray gemakkelijk bij te vullen automatisch dispenser.

Feiten over Digital signage in verschillende formaten

layer avex nl flaticonsvg avex uk flaticonsvg avex be gpa nl en fr stories expertise solutions shop services over avex contact go back home stories optimale gastvrijheid in nbc congrescentrum optimale gastvrijheid in nbc congrescentrum project july altijd al gedreven door innovatie heeft directeur eigenaar justin van hooijdonk van het nbc congrescentrum in nieuwegein de periode van coronastilstand benut voor grote verbouwingen en diverse technische innovaties. Als vaste audiovisuele partner van het nbc heeft avex ook bij deze vernieuwingen weer in een vroeg stadium meegedacht. Het resultaat laten we zien in bijgaande videostory. Neem een kijkje in het vernieuwde nbc congrescentrum in deze videostory vertelt justin van hooijdonk directeur eigenaar van het nbc .